Drept Comercial

În materia dreptului comercial avem o vastă experiență atât în litigii cât și consultanță pentru companii românești și străine

Drept comercial, fuziuni și achiziții

În materia dreptului comercial avem o vastă experiență atât în litigii cât și consultanță pentru companii locale și din străinătate.

Pentru fuziuni și achiziții, oferim asistență juridică de la începutul tranzacției până la finalizarea acesteia, în vederea îndeplinirii întocmai a obiectivelor clienților noștri: contracte de vânzare-cumpărare, rapoarte due-diligence, opinii și informări juridice.

Asigurăm totodată servicii personalizate de reprezentare în vederea negocierilor comerciale de orice tip atât interne (acorduri între asociați) cât și externe companiei, mandate cross-border, proiecte de joint venture.

Furnizăm clienților servicii legale personalizate, care depășesc chiar așteptările acestora, pornind de laînființarea de societăți și continuând cu consultanță cu privire la contracte comerciale complexe, fuziuni și achiziții, divizări de companii, proiecte de joint venture, finanțarea corporațiilor și așamai departe, consultanță judidică unor structuri comerciale complexe, fie că a fost vorba de mandate de cross-border, acorduri între asociați, consultanță în activitatea de zi cu zi și așa mai departe.

Aria de practică fuziuni și achiziții este un pilon central al activității noastre. De-a lungul anilor, am oferit consultanță juridică în legătură cu toate elementele care țin de procesul de achiziție: contracte de vânzare – cumpărare, rapoarte de due dilligence, opinii legale, instituirea de garanții, cedarea de acțiuni, fuziuni și diviziuni de companii private sau de stat sau de companii aflate în insolvență, acorduri de joint-venture încheiate de companii din diverse industrii.

 

CUM LUCRĂM

Deviza noastră

Adevărata valoare umană este valoarea pe care o dăm vieţii altora.

AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR?

Căutați servicii profesionale de asistență juridică ?

Cabinetul nostru oferă consultanță de maximă calitate în limbile română și  engleză.

Avocat Mirela Andrei (David)

Cabinet de avocat – Mirela David Andrei
Adevărata valoare umană este valoarea pe care o dăm vieţii altora.

Domenii

Contact

Copyright © 2022. Cabinet de Avocat Mirela David Andrei. Toate drepturile rezervate.