Despre noi

De peste 15 ani oferim clienților asistență juridică de cea mai înaltă calitate, în spețe complexe.

Avocat MIRELA DAVID ANDREI

Avocat pledant/Litigii și arbitraj/consultanță juridică

Sunt absolventă a prestigioasei universități ”Al. I. Cuza” din iași și a CNVA Galați și am competența de a asista / reprezenta atât persoane fizice, cât și persoane juridice în fața tuturor instanțelor judecătorești (pe întreg teritoriul țării): judecătorii, tribunale, curți de apel, Inalta Curte de Casație și Justiție. Pe parcursul educației mele, am absolvit mai multe cursuri de formare profesională în domeniile de practică profesională dar și în domenii conexe, de lidership, comunicare neuro-lingvistică pentru facilitatea comunicării avocat-client-adversar-magistrat. După o colaborare într-o societate de avocați ca managing partner între anii 2008 – 2013 și o perioadă de pauză în concediu pentru creștere copil, practic avocatura la modul individual în propriul Cabinet.

Valori

Pasiune, onestitate și perseverență


Sunt pasionată de călătorii, de lectură, dezvoltare personală și am avut mereu preocupări și curiozități intelectuale din mai multe domenii conexe profesiei de avocat, din dreptul internațional (lucrarea mea de diplomă pentru care am primit nota maximă a fost Curtea Internațională de Justiție de la Haga) de aplicarea și implementarea directivelor europene, de respectarea tuturor drepturilor și libertăților în conformitate cu tratatele și convențiile internaționale la care România este parte. În toate cazurile clienților mei dar și în viață în general sunt o căutătoare neobosită a adevărului, luptătoare și ambițioasă pentru succesul fiecărui client.

Pandemia, cu toate restricțiile și impactul negativ, a adus și lucruri bune, unul dintre ele fiind în justiție: orice dosar este fixat într-un interval orar și poate fi apelat pe skype, nefiind astfel necesară nici prezența în sala de judecată a părții sau a avocatului. Astfel, consider o mare oportunitate să pot reprezenta clienții la orice instanță indiferent de grad sau localitate din România, acest fapt scutind totodată timpul avocatului și cheltuielile clienților. Mai mult, marea majoritate a instanțelor au implementat sistemul de acces electronic la dosar, astfel că pot consulta dosarele inregistrate deja pentru o a doua opinie.

Iubesc ceea ce fac, îmi place să fiu apărător și nu m-am văzut niodată de altă parte a baricadei în sismul de justiție, m-am călăuzit întotdeauna după deviza mea: Adevărata valoare umană este valoarea pe care o dăm vieţii altora.

Motto

Viața este o călătorie și suma tuturor experiențelor noastre. În timp ce că unii oameni au o cale clară spre unde merg, alții sunt exploratori care descoperă pe măsură ce merg. Însă în toate cazurile, valorile și credințele noastre ne ajută, ne modelează și ne ghidează pe parcurs.” Richard Barrett

Rezultatele noastre vorbesc de la sine in domeniile de activitate în care am investit atât ani de studiu cât și de practică cu soluții favorabile.

Filozofie

Adevărata valoare umană este valoarea pe care o dăm vieţii altora.

Viziune

Ne propunem sa fim o referință pentru firmele de avocatură din Romania.

Misiune

Ne străduim să obținem excelența în practica juridică, oferind reprezentare de înaltă calificare.

CABINET DE AVOCAT - MIRELA ANDREI

Dedicați întru totul clienților nostri

judge-gavel-on-a-book-law-books-background-wooden-desk.jpg

Experiență

De peste 15 ani oferim clienților asistență juridică de cea mai înaltă calitate.
male-lawyer-or-counselor-working-in-courtroom-have-meeting-with-client-are-consultation-with-e1622361295697.jpg

Profesionalism

Adevărata valoare umană este valoarea pe care o dăm vieţii altora.
top-down-view-of-a-statue-of-justice-e1622361165148.jpg

Rezultate de excepție

Rezultatele noastre vorbesc de la sine in domeniile profesate.
Clienți mulțumiți
0 +
Dosare
0 +
Câstigate
0 +
Profesionalism
0 %
AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR?

Căutați servicii profesionale de asistență juridică ?

Cabinetul oferă consultanță în limba română și în engleză.

Avocat Mirela Andrei (David)

Cabinet de avocat – Mirela David Andrei
Adevărata valoare umană este valoarea pe care o dăm vieţii altora.

Domenii

Contact

Copyright © 2022. Cabinet de Avocat Mirela David Andrei. Toate drepturile rezervate.